OM KLINIKEN

ML Estetik är belägen i de centrala delarna av Huskvarna och är en klinik som erbjuder estetiska injektionsbehandlingar och hudvård. Här finns välbeprövade metoder och produkter från de största varumärkena och behandlingarna utförs av legitimerad samt certifierad specialistsjuksköterska. Den certifierade utbildningen är genomförd på MyBeauty Academy i Göteborg.
Din säkerhet och trygghet är klinikens största fokus. Det är av högsta vikt att du som kund är nöjd med din behandling och får det resultat du förväntar dig. Inför en första behandling hos ML Estetik erbjuds alltid en gratis konsultation, där du får möjlighet att tillsammans med behandlaren komma fram till just din individuella behandlingsplan. Efter avslutad behandling är du välkommen på regelbundna återbesök för att bibehålla ett långvarigt och naturligt resultat.

 

BOKNING

Klinikens öppetider varierar över veckans dagar, då behandlande personal är yrkesverksam specialistsjuksköterska. Bokning sker via bokadirekt.se och vid ett första besök eller om du har många frågeställningar runt din önskade behandling, rekommenderas att du bokar in en konsultation. Detta kan göras som ett fristående besök eller i kombination med en bokad behandling.
Återbud senare än 24 timmar debiteras med 500 kr via faktura.

 

Maria Lif

leg. och cert. specialistsjuksköterska
Jag heter Maria Lif, är uppvuxen och fortfarande bosatt i Huskvarna. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv arbetat inom hälso- och sjukvård. Detta har lett till att jag nu är både legitimerad sjuksköterska och legitimerad barnmorska samt specialistutbildad distriktssköterska. Jag har valt att vidarutbilda mig inom estetisk injektionsbehandling via en certifierad utbildning på My BeautyAcademy i Göteborg.   Nu har jag genom ML Estetik en ny och spännande väg att följa men grunden i mitt yrke är fortfarande att i varje möte står individens önskemål i fokus.

 

 

Vill du boka online kan du göra det här     BOKA ONLINE

 

Du kan också boka tid via mejl eller telefon, och du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Telefon: 0733-19 99 60      E-post: info@ml-estetik.se

 

MY BEAUTY ACADEMY CERTIFIKAT

Kurs i grundläggande injektionsbehandling med fillers och botolinumtoxin har genomförts på MyBeauty Academy i Göteborg. Utbildningen leddes av leg. läkare Ioana Filip. MyBeauty Academy är en klinik som enbart utbildar legitimerade läkare, tandläkare och sjuksköterskor.

PRODUKTER VI ANVÄNDER

Hos oss använder vi endast produkter från de största varumärkena som är väl beprövade och testade. Din säkerhet och trygghet är klinikens största fokus. Är du känslig för något ser vi helst att du kontaktar oss innan du bokar för att gå igenom vad du är känslig eller allergisk mot.

Kontakta oss här.