lashlift lashlifebye.mlestetik

 

 

 

 

LASHLIFT

 

 

Detta är ¨it¨ behandlingen just nu! Lashlift är som det låter – ett franslyft. Här lyfter/böjer vi dina naturliga fransar för att framhäva ögat och ge en mer sminkad, piggare look. I behandlingen ingår keratin som letar sig in i varje frans och stärker upp med vitaminer, proteiner samt mineraler. Lashlift är till för alla!

 

Hur går det till?
Man mäter först ut rätt spole som ska ligga på ögonlocken, detta beroende på hur långa fransar kunden har. Dessa limmas sedan fast på vardera ögonlock för att fransarna sedan ska kunna ligga därpå. Fransarna limmas sedan upp på dessa spolar i den riktning man önskar att de ska ligga när behandlingen är färdig Därefter används två olika vätskor för att permanenta fransarna när de ligger böjda på spolen. Slutligen färgar vi fransarna och får då ett otroligt snyggt resultat.

I denna behandling använder vi oss endast av kundens naturliga fransar. Det är därför viktigt att tänka på att resultaten blir väldigt olika. Vid en fransförlängning kan man bestämma vilken längd och böj man vill ha men vid en Lashlift kan en kund ha väldigt långa fransar och får då ett mer synligt resultat än någon som kanske har lite kortare fransar.

På Lashlife By E jobbar jag utifrån kundens önskemål så långt det går men jobbar alltid med säker fransförlängning. Med det menas att jag alltid utgår från kundens naturliga frans när jag bestämmer längder och tjocklek. Jag jobbar med säkert, bra lim och gått utbildningar för att kunna ge kunden bästa möjliga resultat.