ML Estetik Behandlingar Filler

 

FILLERS

Fillers är baserad på hyaluronsyra och liknar den som redan finns i kroppen. Hyaluronsyran har en mycket stor förmåga att binda vatten och resultatet är en geléliknande substans som smörjer, stötdämpar och verkar fuktgivande för huden. Fillers injeceras för att ge en bättre utfyllnad i olika områden tex rynkor och mindre insjunkna partier. Fillers används även i läpparna för att korrigera olikheter och som utfyllnad.
Hyaluronsyra bryts ned över tid och det är individuellt hur länge effekten kvarstår men en behandling med fillers håller vanligtvis 6 - 12 månader. Är det första gången en fillersbehandling görs bör en påfyllning göras efter 4 månader.
Vanliga områden att behandla med fillers är vecket mellan näsa och mun, nedåtgående mungipor samt veck i pannan. En fillersbehandling kombineras ofta med behandling av botulinumtoxin för att få mesta effekt på rynkor som bildas på grund av muskelarbete.
Behandling med fillers är ett mindre ingrepp och orsakar sällan några problem. Allergiska reaktioner är mycket ovanliga och de övergående besvär som kan vara märkbara är blåmärke, svullnad och lokal ömhet.
Har du frågor är du varmt välkommen att ringa eller mejla, om du vill boka online kan du göra det här:

 

KONTAKTA OSS     BOKA ONLINE