BEHANDLINGAR

Din säkerhet och trygghet är klinikens största fokus. Det är av högsta vikt att du som kund är nöjd med din behandling. Inför en första behandling hos oss erbjuds alltid en gratis konsultation, där du får möjlighet att tillsammans med behandlaren komma fram till just din individuella behandlingsplan. Efter avslutad behandling är du välkommen på regelbundna återbesök för att bibehålla ett långvarigt och naturligt resultat.

 

BOTOX

- botolinumtoxin -

Botulinumtoxin är ett muskelavslappnande ämne som injiceras i musklerna. Ämnet blockerar de nervimpulser som styr muskelns arbete och muskeln blir mer eller mindre inaktiv under en period. På detta vis slätas områden i till exempel ansiktet ut och rynkor avtar.  ML Estetik arbetar endast med marknadsledande märken och medlet ges av legitimerad vårdpersonal med certifierad utbildning.

Läs mer om Botolinumtoxin

 

FILLERS

- läppar -

Fillers är baserad på hyaluronsyra och liknar den som redan finns i kroppen. Hyaluronsyran har en mycket stor förmåga att binda vatten och resultatet är en geléliknande substans som smörjer, stötdämpar och verkar fuktgivande för huden. Fillers används i läpparna för att korrigera olikheter och som utfyllnad, för att uppfylla önskan att få välformade och fylliga läppar.

Läs mer om Fillers Läppar

 

Vill du boka online kan du göra det här     BOKA ONLINE

 

No Slide Found In Slider.

 

 

Något du undrar över? Då är du varmt välkommen att ringa eller mejla oss med dina frågor eller funderingar.

Telefon: 072-9760673       E-post: info@ml-estetik.se